Gebouw

Contact

Coopers Investors B.V.
Langestraat 80
7491 AJ Delden
Routebeschrijving

tel: +31 (0)74 - 2672632
fax: +31 (0)74 - 2673842
mail: info@coopersinvestors.nl

Ondernemen is kansen en groeimogelijkheden zien. Maar ondernemen is ook risico's durven nemen. Kiezen voor Coopers Investors is kiezen voor een ondernemende investeerder en zakenpartner.

Private equity
Coopers Investors gaat verder dan het tijdelijk verschaffen van kapitaal binnen uw organisatie. Kapitaal dat nodig is voor de aankoop van vastgoed, een overname of een management buy-out. Coopers Investors is sterk in het scheppen van nieuwe inzichten, binnen uw bedrijf én in de markt.

Maximaal rendement
Aan winst maken, gaat meestal investeren vooraf. Als partner private equity helpt Coopers Investors u bij het halen van maximaal rendement uit uw onderneming. Misschien zijn er zwakkere schakels binnen uw bedrijf.  Afstoten of outsourcen is vaak geen eenvoudige beslissing. Zeker als emotionele betrokkenheid in het spel is. Als zakenpartner kan Coopers Investors u daarbij begeleiden. 

Transparantie
Binnen de financiële sector is Coopers Investors een naam met faam. Dit komt door bewezen diensten in het verleden. Bedrijven waarderen ons om de transparante manier van handelen.  Ook duidelijk en slagvaardig optreden wordt hierbij vaak genoemd. En zegt u nou zelf, er zijn geen ingewikkelde berekeningen nodig om te zien of een investering de moeite waard is.